Videokonference

Zejména pro naše zahraniční klientky a pro ty z vás, pro které je naše pražské centrum nedostupné či preferují časovou úsporu, nabízíme i možnost videokonferencí.

 

 

Jaké jsou výhody této nabídky?

Především možnost termínu prakticky obratem, dle vzájemné domluvy. Dále pak komfort u videokonferencí – ušetříte čas a zároveň zůstanete ve svém domovském prostředí, kde se cítíte nejlépe. Konzultace není omezená časově – dokud budete mít otázky, budeme odpovídat.

 

Co obsahuje videokonference?

Konzultovat lze jakoukoliv problematiku infekčních onemocnění v těhotenství. Jejich prevenci, průběhy, komplikace, rizika pro těhotenství. Poradíme co dělat, abyste se vyvarovaly nebezpečí nákazy a zároveň uklidníme v případě, že žádné nebezpečí nehrozí. Chcete-li probrat nejvhodnější formu screeningu, sestavíme Vám ho na míru i touto cestou. Zodpovíme dotazy a doporučíme vhodný postup. Nechceme, abyste se zbytečně stresovaly v situacích, kdy to není potřeba a kdy to může Vašemu těhotenství uškodit.

 

Je to bezpečné?

V každém případě preferujeme komunikaci maximálně zajištěnou stran možnosti úniku citlivých dat. Považujeme to za jednu z nejdůležitějších věcí této nabídky. Spolupracujeme se společnostmi, které nabízí vysoce kvalitní komunikačními systémy zaměřené na předávání citlivých informací (Arkadin, GoToMeeting, FetView). Na žádost klientek ale můžeme poskytnout i konzultaci přes Skype.

 

Kolik stojí videokonference a kde ji lze objednat?

Cena cca hodinové konzultace se liší dle volby poskytovatele. Pohybuje se od 1000 Kč (přes Skype) do 1250 Kč (GoToMeeting). Podrobnosti Vám budou sděleny v případě zájmu cestou naší online poradny (záložka „Zeptejte se“ ).

Platba probíhá převodem na účet před zahájením konzultace (v urgentních případech i po ní).